Αναβαθμίστε την διαχείριση των παραγγελιών σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας

  • Αυξήστε τα έσοδά σας κατά 16% και ξεκλειδώστε την ανάπτυξη.
  • Μειώστε τα λειτουργικά έξοδα και ελαττώστε τα λάθη παραγγελιών στο μηδέν.
  • Εξοικονομήστε πάνω από 25 ώρες / εβδομάδα χειροκίνητης καταχώρησης παραγγελιών.
Ξεκινήστε δωρεάν
  • 4,6 στο Google Play
  • 4,2 στο Apple Store
Modal
hero suppl 2023 phone

500+ προμηθευτές μας έχουν εμπιστευτεί

Σχεδιασμένο να βοηθάει στην ανάπτυξη της εταιρίας σας

Ασφαλίστε τις συναλλαγές σας χωρίς ρίσκο και απλοποιήστε την διαδικασία παραγγελίας, ενισχύωντας την σχέση και εμπιστοσύνη του πελάτη. Αφήστε την Orderit να χειριστεί τις επαναλαμβανόμενες διαδικασίες όσο εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη!

Frame 71423

Πανεύκολο στην Χρήση

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια εφαρμογή που θα λατρέψουν και αυξήστε την πελατοκεντρικότητα. Ξεχάστε τα εκπαιδευτικά ραντεβού και την συνεχόμενη καθοδήγηση νέων χρηστών. Η Orderit το κάνει για εσάς.

Frame 71426

Αυτόματες Email Παραγγελίες

Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Orderit μετατρέπει τις παραγγελίες από email σε μια τυποποιημένη μορφή. Εξαλείψτε τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων και επικεντρώστε τις ενέργειες σας εκεί που μετράνε.

Frame 71424

Διαχειριστείτε Τιμές & Απόθεμα

Διατηρήστε όλες τις τιμές σας ενημερωμένες και δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να παραγγέλλουν από την ευρεία γκάμα διαθέσιμων προϊόντων και προσφορών στον κατάλογό σας.

Frame 71425

Ασφάλιση Συναλλαγών

Η Orderit προσφέρει πίστωση σε νέους πελάτες, μειώνοντας τον κίνδυνο απλήρωτων χρεών. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας αυτόματα με περισσότερη εμπιστοσύνη και λιγότερο κίνδυνο!

Ξεκινήστε δωρεάν
mockup 1

Διανομείς τροφίμων και ποτών όλων των μεγεθών βασίζονται στο Orderit για να αυξήσουν τον τζίρο τους

Yπολόγισε την μηνιαία αύξηση τζίρου με την χρήση του Orderit!

7% μέση αύξηση του μεγέθους παραγγελίας πελατών


100
10000

Κερδισμένες ώρες/μήνα

---€

Αύξηση τζίρου €/μήνα

---€

Οι παραπάνω υπολογισμοί έχουν βασιστεί σε μέσο μέγεθος καλαθιού €500 και στην εκτιμώμενη αύξηση μεγέθους κατά 7%

CNN.svg
download-removebg-preview
fnb daily
Forbes_logo.svg
Fortune_magazine_logo_2016.svg
insider-logo
capital

“Επιτέλους έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε ουσιαστικά με την επιχείρηση μας, και όχι με λάθη, καθυστερήσεις και προβλήματα παραγγελιών.”

download (3)

Ευγένιος

Γενικός Υπεύθυνος στην Xtra Clean

image 61

Κάντε Εγγραφή Σήμερα Δωρεάν

Παίρνει μόνο μερικά λεπτά για να ξεκινήσετε

Ξεκινήστε δωρεάν

Έχετε ερωτήσεις;

Μπορώ να λάβω παραγγελίες από την Orderit δωρεάν;

Η Orderit παρέχει την πλατφόρμα διαχείρισης παραγγελιών για τους 5 πρώτους σας πελάτες. Έπειτα από αυτό, ισχύουν χρεώσεις ανά πελάτη.

Προσφέρουμε επίσης ένα εντελώς δωρεάν βασικό πλάνο, το οποίο σας επιτρέπει να συνεχίσετε να λαμβάνετε βασικά email παραγγελιών από τους πελάτες σας μέσω του Orderit. Ωστόσο, η πρόσβαση στο εργαλείο διαχείρισης πελατών, καταλόγου και στις επιπλέον λειτουργίες marketing δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πλάνο."

Μπορώ να βρω νέους πελάτης και ευκαιρίες μέσω της Orderit;

Απολύτως! Μπορείτε να γίνετε μέρος του Orderit Marketplace. Παρουσιάστε την επιχείρησή σας στην πλατφόρμα μας και συνδεθείτε με νέους πελάτες εντός της περιοχής παράδοσής σας. Η εφαρμογή Orderit έχει πάνω από 1000 εγγεγραμμένες επιχειρήσεις εστίασης.

Η έναρξη συνεργασίας με το Marketplace είναι απλή. Απλά εγγραφείτε για το εργαλείο διαχείρισης πελατών μας παραπάνω και στο πλαίσιο της διαδικασίας ενσωμάτωσης, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο Marketplace.

Δεν υπάρχουν αρχικά έξοδα συμμετοχής. Χρεώνουμε ένα ποσό ανά τιμολόγιο για νέους πελάτες που αρχίζουν να παραγγέλλουν από εσάς μέσω της Orderit."

Η Orderit ενσωματώνεται με υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης των προμηθευτών;

Φυσικά! Το Orderit προσφέρει ενσωμάτωση με το ERP και WMS σας, και είναι συμβατό με πάνω από 100 συστήματα όπως είναι της Entersoft και της Softone, για να μπορέσετε να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδα επεξεργασίας παραγγελιών και τα λάθη.

Πώς ξεκινάω;

Έτοιμοι να ξεκινήσετε ως προμηθευτής; Είναι πανεύκολο! Χωρίς κανένα κόστος εγκατάστασης, απλά εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί παραπάνω, προσθέστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και θα έχετε άμεση πρόσβαση στο εργαλείο διαχείρισης πελατών μας.

Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε με την Orderit, και θα σας καθοδηγήσουμε ευχαρίστως δια της διαδικασίας.