Δώρο: 5+1 “ασυνήθιστα” δώρα για τον αγαπημένο σας chef

Εάν το να πάρετε δώρο σε έναν φίλο σας είναι κάτι δύσκολο, το να πάρετε δώρο σε έναν φίλο-chef είναι πέντε φορές δυσκολότερο, αφού όπως και να το κάνουμε οι αγαπημένοι σας chefs τείνουν να είναι λίγο πιο περίεργοι από τους υπόλοιπους αγαπημένους σας μη-chefs.

Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουμε δώρο για τους αγαπημένους μας, μας πιάνει ένας τρόμος. "Θα του αρέσει αυτό;", "θα το ευχαριστηθεί;", "θα το αλλάξει;". Πολλές οι ερωτήσεις πολλές και οι απαντήσεις. Για αυτό, λοιπόν, εάν ψάχνετε να κάνετε ένα δώρο στους αγαπημένους chefs σας που ξέρετε ότι δε θα το αλλάξουν, θα το αγαπήσουν και θα το ευχαριστηθούν τότε είστε στο σωστό μέρος.

Εννοείται πως υπάρχει πάντα η επιλογή του να επιλέξετε κάτι πιο συνηθισμένο, όπως ένα φούτερ, μια μπλούζα ή ένα οποιοδήποτε ρούχο. Αλλά θεωρούμε πως η παρακάτω λίστα θα συναρπάσει τους αγαπημένους σας ανθρώπους και θα τους κάνει να σας αγαπήσουν λίγο παραπάνω μετά από αυτό το δώρο.

*Τα δώρα αυτά είναι ιδανικά για όλα τα φύλα. Για συντομία θα αναφερόμαστε στον "chef" ως "αρσενικό".

5+1 ιδέες για δώρο στον αγαπημένο σας chef

  1. Τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο (άλλο!)

Το τραπέζι σε ένα "καλό" ή και όχι εστιατόριο (εννοείται σε άλλο από αυτό που δουλεύει ο αγαπημένος σας) είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο κοντά στα γενέθλιά του. Ξέρετε κάποιο εστιατόριο που να αγαπά; Κάποιο που να θέλει να επισκεφτεί και να μην το έχει κάνει; Κλείστε τραπέζι τις ημέρες του ρεπό του και απολαύστε μαζί ένα αξέχαστο δείπνο. Ποιος ξέρει; Ο αγαπημένος σας είναι πολύ πιθανό να εμπνευστεί και να δημιουργήσει υπέροχα πιάτα βασιζόμενος στο δώρο που του προσφέρατε.

Εάν, από την άλλη θέλετε να του προσφέρετε κάτι που σίγουρα δε θα ξεχάσει ποτέ, τότε πάρτε τον από το χέρι σε ένα ρεπό του (πάλι κοντά στα γενέθλιά του) και πηγαίντε τον στο πραγματικά αγαπημένο του εστιατόριο. Σε αυτό που εργάζεται! Σίγουρα είναι μια έκπληξη που δε θα περιμένει και μια ημέρα που θα του μείνει αξέχαστη. Αν δεν βλέπετε τη χαρά στο πρόσωπό του, δείτε κάτω από τον τρόμο και το θυμό που πιθανώς να έχουν σχηματιστεί και να έχουν κυριαρχήσει στις εκφράσεις του. Κάπου εκεί πίσω κρύβεται και η χαρά του.

2. Ταξίδι

Η ιδέα ενός ταξιδιού είναι μια εξαιρετική επιλογή δώρου στον αγαπημένο σας. Ανάλογα με το budget σας μπορείτε να επιλέξετε ένα πολυήμερο ταξίδι, ένα ολιγοήμερο ή ένα μονοήμερο. Μπορείτε, επίσης, να συνοδεύσετε τον αγαπημένο σας chef σε αυτό ή να επιλέξει εκείνος το άτομο που θα ταξιδέψουν μαζί. Μπορείτε, ακόμα, να του κανονίσετε εσείς τα εισιτήρια μεταφοράς και να αφήσετε ανοικτή την ημερομηνία ή να κλείσετε εσείς το κατάλυμα της διαμονής. Δεν χρειάζεται να επωμιστείτε εσείς όλα τα έξοδα του ταξιδιού.

Κάντε την αρχή και δώστε του δώρο τα εισιτήρια ή τη διαμονή και μόλις βρει χρόνο κανονίζει ο ίδιο τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και πηγαίνει το ταξίδι ανάλογα με το πρόγραμμά του. Διαλέξτε έναν αγαπημένο του προορισμό και σίγουρα θα σας λατρέψει!

3. Γυμναστήριο

Και ποιος δεν χρειάζεται μια συνδρομή σε γυμναστήριο; Η ευεξία είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα που μπορεί να του προσφέρει μια συνδρομή σε αυτό. Ενώ, εάν έχει ήδη, μπορείτε είτε να αγοράσετε κάποιο σετ γυμναστικής για το σπίτι ή να του κάνετε συνδρομή σε κάποιο άθλημα ή πολεμική τέχνη που πιθανώς να του αρέσει και να μην υπάρχει στο γυμναστήριο που είναι μέλος.

Ανάλογα με το budget που έχετε να διαθέσετε, εσείς αποφασίζετε για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι η συνδρομή αυτή. Ενώ, προτείνουμε το δώρο σας να μην είναι μια συνδρομή σε κάποιον σύλλογο ή κάπου με μαθήματα σε συγκεκριμένες ώρες, αφού πολύ πιθανό το ωράριο του αγαπημένου σας να είναι ασταθές. Για αυτό, επιλέξτε κάτι πιο ελεύθερο που θα μπορεί ο ίδιος να πηγαίνει τις ώρες που επιθυμεί.

4. Σπα ή κάποια περιποίηση

Μετά την περιποίηση του σώματος έχουμε την περιποίηση του δέρματος. Και μετά την ευεξία έρχεται η χαλάρωση. Μια μέρα σε ένα σπα ή σε ένα ινστιτούτο χαλάρωσης μπορεί να αποβεί θαυματουργή για τον αγαπημένο σας. Τι καλύτερο από μια πλήρη περιποίηση του προσώπου του και της εμφάνισής του, όπου ταυτόχρονα θα χαλαρώνει πλήρως;

Ενώ, εάν δε θέλετε κάτι τέτοιο, αλλά σας αρέσει η ιδέα της περιποίησης, μπορείτε να κλείσετε κάποιο ραντεβού σε ένα κέντρο αισθητικής και να απολαύσει ο αγαπημένος σας chef μια θεραπεία (ή ένα σύνολο θεραπειών) της επιλογής σας ή να επιλέξει ο ίδιος τι χρειάζεται.

5. Gadget

Μπορεί ο αγαπημένος σας να κάνει μαγικά στην κουζίνα. Μπορεί, για παπράδειγμα, να είναι ο Copperfield της γαστρονομίας, αλλά υπάρχουν σίγουρα δύο δεδομένα:

  • Μαγειρεύει σπάνια στο σπίτι του.
  • Του λείπουν πολλά μαγειρικά gadgets και όχι μόνο.

Εννοείται, πως το να του πάρετε κάποια οικιακή συσκευή, όπως πλυντήριο, φούρνο ή ψυγείο είναι κάτι αδύνατον. Αλλά γιατί να μην επιλέξετε ένα δώρο που θα εκτιμήσει σίγουρα; Κάποιο μαγειρικό gadget που ξέρετε ότι αγαπά, αλλά δεν το έχει σπίτι; Ενώ, μπορείτε να διαλέξετε και κάποια πιο αστεία λύση, ένα αστείο, αλλά χρηστικό gadget.

5+1. Orderit

Από τη λίστα δώρων σας δε θα μπορούσε να λείπει η orderit. Μια συνδρομή στην αγαπημένη πλατφόρμα θα του λύσει τα χέρια και θα κάνει τις ώρες στη δουλειά λιγότερο κουραστικές και δύσκολες, αφού με την orderit όλη η δυσκολία της διαδικασίας της παραγγελιοληψίας εξαλείφεται. Ο φίλος σας θα έχει χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με τη μαγειρική και τη δημιουργία. Όλη η παραγγελιοληψία πραγματοποιείται μόλις σε λίγα λεπτά και μετά θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί αμιγώς με το μαγειρικό κομμάτι.

Πόσες φορές ο αγαπημένος σας ήδη από το σπίτι σκέφτεται τι του λείπει από την κουζίνα; Ή πόσες φορές έχει αναγκαστεί να πάει νωρίτερα στη δουλειά για να κάνει παραγγελίες. Με την orderit ως δώρο δε θα σκέφτεται τίποτα από τα παραπάνω. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα, η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση και γρήγορη και η δημιουργία και όχι το άγχος αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας.

Δώρο: 5+1 "ασυνήθιστα" δώρα για τον αγαπημένο σας chef

Μάθετε τα πάντα για την orderit στο επίσημο site εδώ. Ενώ, βρείτε μας και στο Instagram εδώ.